İSLÂM’IN IŞIĞINDA YAŞAM VE GIDALARIMIZ KİTABI ÇIKTI!

Hiç Bilenlerle Bilmeyenler Bir Olur mu?

Bugün modernitenin insanlığa sunduğu makine çarklarının içinden çıkartılıp cicili bicili ambalajlarda ve aldatıcı reklamlarla önümüze getirilen ürünlerin sorgulanmadan tüketilmemesinin önemi ve değeri artık toplumumuz tarafından anlaşılmaktadır.

Amacımız ve çalışmalarımız, gelecek nesillerimizin gıda ve ihtiyaç maddelerinin helal, haram ve şüpheli ayrımında doğru, anlaşılır ve bilimsel ölçülere uygun bilgilerin ve ilmi çalışmaların yapılabileceği bir eğitim sürecini uygulayarak, günümüz piyasasının en büyük ihtiyacı olduğuna şahit olduğumuz vasıflı eleman istihdamında Helal ve Haram temel kritik hususların bilincinde insan ihtiyacının karşılanarak, dünya çapında akreditasyon ile dünya standartlarında eğitim verilerek uluslararası kalitede eğitim ve kariyer imkanı sağlamaktır.

GİMDES olarak sertifikasyon çalışmalarımızın yanında yürüttüğümüz yayınlarımıza bir yenisi daha eklendi. “İslâmın Işığında Yaşam ve Gıdalarımız” ismi ile okuyucularla buluşmayı bekleyen kitabımızda; gıda işleme, katkı maddeleri , gıdaların kimyasal bileşimi, et ürünleri, süt ürünleri ve daha nice konuda gıdaların helal ve tayyiblik kriterleri fıkhi temeller üzerinden anlatılmıştır. Rabbimiz hayırlara vesile kılsın.

Kitabımız, TMMOB Orman Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Türkyılmaz Beyefendi, Mehmet Zahit Büyüközer Beyefendi, Erişler Gıda San. ve Tic. A. Ş., Orhan Savaş Beyefendi, Güneyce Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. (Agarta), Kaya Grup (Ortem) Güray Kaya Beyefendi’nin katkılarıyla basılmıştır. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll Up